liberinteleorman.ro

Primarul din Talpa, BLOCAT în trafic de doi indivizi cu un comportament deviant – IMAGINI revoltătoare

Primarul din Talpa – Cleofir Netejoru, care a reușit să-i zdruncine scaunul lui Benone Rababoc după mai bine de două decenii în care nu s-a văzut nicio dezvoltare concretă a comunei, este în continuare șicanat de „locotenenții” fostului edil-șef. Joi, doi indivizi cu un comportament deviant, care a stârnit panică şi revoltă printre localnici și cei care au privit imaginile, l-au oprit în trafic pe primar, i-au blocat mașina și i-au solicitat actele deși nu au nicio autoritate în acest sens. Un cetățean al comunei a relatat modul de a acționa al celor doi și faptul că sunt recidiviști în privința conduitei necivilizate.

„În dimineața zilei de 28.04.2022, în timp ce se deplasa către Primărie pe drumul județean DJ506, domnul primar Cleofir Netejoru a fost urmărit și blocat în trafic de către doi indivizi, pe numele lor Văduva Ion și Ogararu Iulian Gigi, apropiați ai domnului subprefect de Teleorman, Benone Rababoc! Obișnuiți ca în perioada 1996-2020, când la conducerea Comunei, în funcția de primar se afla domnul actual subprefect de Teleorman Benone Rababoc, în această localitate, lucrurile să se desfășoare după bunul plac al camarilei lor și nemulțumiți, probabil, de faptul ca nu mai au acces la banul public, ca niște „adevărați” haiduci „moderni” și cu un dispreț total față de oamenii legii, au hotărât să ceară socoteală pe cont propriu actualului primar al Comunei, blocându-l în trafic și cerându-i „documentele de identificare ale vehiculului și permisul de conducere”! Acești doi indivizi sunt recunoscuți pentru comportamentul lor inadecvat și „golănesc”, din timpul ultimei Campanii Electorale, pentru alegerile locale din anul 2020, ca domnul Ogararu Iulian Gigi, fost director al Centrului Rezidențial pentru persoane vârstnice dependente Sf.Maria, din comuna Talpa, ce își etala organul genital în fața cetățenilor comunei ce își permiteau să aibă o opinie politică contrară cu a sa, iar domnul Văduva Ion, o perioadă mai târziu, având același comportament asemănător în fața unei locuitoare a comunei Talpa, care a avut curajul de a susține noua conducere, arătându-i partea dorsala fără niciun pic de jenă față de aceasta!”, a spus un cetățean al comunei Talpa.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Biserica Sf. Nicolae Drăgănești-Vlașca – monument istoric – va fi reabilitată

Următorul articol

Se dezvoltă rețeaua de puncte de informare europeană în bibliotecile din județul Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate