Biserica Sf. Nicolae Drăgănești-Vlașca – monument istoric – va fi reabilitată

în Administratie

Biserica Sf. Nicolae din Drăgănești-Vlașca va fi reabilitată și va avea, pe lângă lucrările de modernizare, și o anexă socială și clopotniță. Anunțul a fost făcut de primarul Ciprian Ciuperceanu, după ce a semnat autorizația de construcție.

„Civilizaţia cucereşte, Biserica sfinţeşte (Părintele Arsenie Papacioc). Stimați cetățeni și colaboratori, cu bucurie, vă împărtășesc faptul că, am semnat Autorizația de construcție pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare Biserica Sf. Nicolae Drăgănești-Vlașca și construire anexă socială și clopotniță în localitatea Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman”, beneficiar Parohia Sfântul Nicolae Drăgănești-Vlașca.

Biserica Sf. Nicolae Drăgănești-Vlașca este declarată monument istoric și va beneficia prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A, de o finanțare cu aprox. 1 milion de euro, pentru următoarele lucrări de investiții: refacerea întregului lăcaș de cult, cu respectarea condițiilor aferente protejării ca monument istoric; construire anexă socială, cu o capacitate de 60 de locuri, destinată organizării de mese sociale, pomeniri, parastase, care va include cu sală de mese, bucătărie, spații sanitare, dotate și amenajate, la un nivel superior; construire clopotniță și înlocuirea clopotului; amenajare curte interioară lăcaș de cult, astfel încât să reprezinte un loc de liniște și rugăciune. Împreună cu Pr. Paroh Lucian BUMBENECI, vă voi ține la curent cu privire la evoluția lucrărilor. Vă mulțumim pentru colaborare și susținere, primar, Ionuț Ciprian CIUPERCEANU în strânsă colaborare cu Pr. Paroh Lucian BUMBENECI”, a anunțat edilul șef al localității Drăgănești Vlașca.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*