liberinteleorman.ro

Primarul de la Cosmești infirmă zvonul că ar vrea la PSD

24 martie 2016

Monica Vasilescu

imagesCristian Mincă, primarul la Cosmești, dezminte zvonul potrivit căruia a purtat negocieri pentru trecerea la Partidul Social Democrat, el fiind liberal convins.

Domnia sa ne-a contactat telefonic pentru a nega afirmațiile apărute în presă la adresa sa în ultimul timp, spunând că singurul partid cu care poartă discuții legate de candidatură este PNL. ”Nu știu de unde apar astfel de zvonuri. Eu știu că PSD are candidat la Cosmenști și niciodată nu am vorbit cu altcineva, în afară de Partidul Național Liberal, despre candidatura mea”, a declarat Cristian Mincă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

DNA-ul face legea în Teleorman. Prefectul a emis ordinele de încetare a mandatelor primarilor de la Olteni și Nenciulești

Următorul articol

Eu pe cine votez? Claudiu Crăcea își încearcă, din nou, norocul la Primăria Turnu Măgurele

Cele mai recente articole de Actualitatea politică