liberinteleorman.ro

Primăria de la Pietroșani a fost spartă și mâzgălită: ”Jos PSD, ciuma roșie”

Poză cu primarul de la Pietroșani de la mitingul PSD

Monica Vasilescu

De ani de zile, prin comuna Pietroșani din județul Teleorman se fură ”ca-n codru” din curțile și din casele oamenilor, dar hoții sunt mai mereu cu autor necunoscut. Acum, furăcioșii au intrat în clădirea primăriei și nici de data aceasta nu au fost identificați, căci să fie prinși în flagrant delict ar însemna să sperăm prea mult…

În noaptea de 5 spre 6 martie s-a întâmplat încercarea de furt. Hoții au vrut să fure seiful din caseria primăriei, după cum am aflat de la săteni și au uitat și un flex la locul faptei. Poliția ne-a confirmat, prin vocea purtătorului de cuvânt Teodora Dragole că s-a făcut dosar penal pentru tentativă de furt, cu autor necunoscut. Aceasta ne-a spus că unele persoane necunoscute au pătruns în primărie, printr-o fereastră, au încercat să sustrag seiful, dar nu au reușit. În prezent se fac cercetări pentru identificarea și tragerea la răspundere a făptașilor. La Primăria din Pietroșani se întâmplă și alte fapte cu autor necunoscut.

Mai multe mesaje cu iz politic au fost scrise pe clădirea primăriei și pe cele din jur. ”Jos PSD, ciuma roșie”, ”Jos clanul Brânză”, ”Jos Fane – hoțul – sluga PSD”, acestea și alte mesaje stau scrise pe pereții din jurul primăriei. ”Fane Hoțul” i se spune primarului, ne-au spus localnicii. Vică Brânză este consilier PSD din anii 2000, iar clanul Brânză este format din următoarele persoane: Iordache Petrică stă pe scaunul viceprimarului și este nepotul lui Vică Brânză, Iordache Cornel stă pe scaunul secretarului și este frate cu Iordache Petrică, nevasta lui Iordache Cornel este secretară la școala din comună, iar mătușa secretarului, Dorina, a fost contabilă la primărie până cu ceva timp în urmă. Din ”clanul lui Brînză” face parte și primarul localității – Ștefan Misirgic, perceput de către cetățenii comunei ca sluga lui Brânză.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dana a dat cu banu` și a ajuns, de la Turnu Măgurele, șefă în Ministerul Turismului

Următorul articol

Teleormăneni de mândrie! Olimpica Daria Burtea a fost premiată de Iohannis

Cele mai recente articole de Actualitatea politică