Primăria Alexandria așteaptă colindători

în Actualitate

colindatoriCarmen Dumitrescu
În fiecare an, sărbătorile iernii le determină pe autorități să se mobilizeze și să le ofere alexăndrenilor atmosfera specială pe care ei o așteaptă la fiecare final de an. Și acum, municipalitatea alexăndreană a întocmit un calendar al manifestărilor ce preced și însoțesc sărbătorile iernii, încercând să aducă bucurii mai ales celor mici, celor care cred în Moș Crăciun și în faptul că binele învinge întotdeauna.
De aceea, astăzi, în sala mare de ședințe a Primăriei Alexandria a avut loc o festivitate de premiere a copiilor și tinerilor cu rezultate deosebite la concursurile naționale și internaționale cu profil vocațional, astfel că micii artiști, specializați în pictură, desen, dans sau muzică au primit o modestă recompensă pentru talentul și efortul lor.
Mâine, începând cu ora 10.00, tot în sala de ședințe a primăriei va avea loc o altă festivitate de premiere, însă de această dată vor fi vizați sportivii și antrenorii cu rezultate deosebite la competițiile naționale și internaționale care s-au desfășurat în cursul acestui an.
Începând de miercuri, 17 decembrie, Primăria Alexandria așteaptă grupuri de colindători, în special elevi ai instituțiilor de învățământ din Alexandria, dar și copii din cadrul Centrului Social pentru Romi, care vor fi ascultați și apreciați atât de primarul Victor Drăgușin, cât și de angajații municipalității. Desigur, ei vor primi și câte un mic cadou pentru efortul de a se pregăti în sensul celebrării ca la carte a celei mai importante sărbători creștine.
În noaptea dintre an, primarul Victor Drăgușin se va afla în centrul municipiului, pentru a ciocni cu alexăndrenii un pahar de vin sau șampanie și pentru a se bucura, împreună cu ei, de un foc de artificii, care a devenit deja tradițional.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*