liberinteleorman.ro

Încă un trofeu pentru Octavian Broșteanu

14 decembrie 2014
Advertisement

Monica Vasilescu

octavianTeleormanul are tineri talentați, iar printre aceștia se numără, fără discuții, Octavian Broșteanu, câștigător al multor distincții de importanță națională și nu doar atât. Șirul reușitelor lui Octavian este completat de ”Trofeul adolescent” al Festivalului național „Belle Arti Music Awards”, desfășurat la București.

Printre cei care au jurizat și au decis că Octavian Broșteanu merită să primească acest trofeu regăsim nume sonore ale muzicii românești. Din Juriu au făcut parte: Florin Apostol – muzician/președintele juriului, Mihaela Cernea – muzician, Bogdan Tommo – producător muzical, Carmen Movileanu – producător TVR, Adrian Romcescu – muzician.

Festivalul național „Belle Arti Music Awards” este o manifestare artistică de nivel național produsă de Asociația Culturală „Belle Arti” și Internațional Artist Management. Evenimentul muzical își propune să aducă în lumina reflectoarelor cele mai tari mini vedete ale muzicii pop, într-un cadru competitiv, real, într-o atmosferă de show.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Persoanele cu dizabilități au avut parte de o seară de încântare sufletească la Alexandria

Următorul articol

Primăria Alexandria așteaptă colindători

Cele mai recente articole de Actualitate