Pre-campania electorală debutează în Teleorman. Liviu Dragnea și Victor Ponta se vor afla mâine în județ

în Actualitatea politică/Fara categorie

dragnea pontaCarmen Dumitrescu

Pentru că ne apropiem de finele electoral al anului, Victor Ponta vine în Teleorman. Însoțit de Liviu Dragnea. Dar nu pentru a-și face campanie în vederea candidaturii la prezidențiale. În niciun caz! Ponta vine în Teleorman cu treburi serioase, de tipul predării liniei de apărare a construcției hidrotehnice aprobate prin hotărârea de guvern prin care s-a alocat, în regim de urgență, suma de 53.000 mii lei pentru prevenirea calamităților naturale de pe cursurile de apă ale Pârâului Câinelui, râului Vedea și râului Teleorman și pentru predarea cheilor microbuzelor școlare. Și, având în vedere că mâine debutează Zilele Alexandriei, Victor Ponta pare a fi foarte interesat de vizitarea Târgului AGRALIMEX, motiv pentru care și-a anunțat și acolo prezența.

E foarte posibil ca până în prezidențiale să-l vedem pe Ponta din ce în ce mai des iar specialiștii în materie de strategie politică pre-electorală ne îndeamnă, mai în glumă, mai în serios, să ne bucurăm de prezența primului dintre pesediști acum, cât mai putem, pentru că de anul viitor și până prin 2016 sigur nu-i vom mai putea admira ochelarii.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitatea politică