Post cu dedicație la Primăria Alexandria. Directorul Transloc, Mihaela Radu, își trimite fiica pe postul de consilier în achiziții?

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

La Primăria Alexandria se întâmplă în fiecare zi lucruri interesante. Din păcate, nu le putem afla pe toate, dar admitem că mai există oameni normali prin instituția aceea, care înțeleg că Alexandria nu trebuie să fie locul de joacă al grupului de șmecheri care o duce din ce în ce mai bine, pe măsură ce oamenii învață să moară de foame. Ei bine, după ce s-a făcut vâlvă în țară pe tema angajărilor fictive de la DGASPC (și pentru asta îi mulțumim din inimă partidului și, mai ales, lui Liviu Dragnea!), ai noștri nu s-au potolit cu aranjamentele. Așa că, după cum bine știți, s-a pus la cale scoaterea la concurs a unui post în domeniul resurselor umane la Primăria Alexandria. Și n-ar fi nimic în neregulă cu treaba asta, dacă consilierului în cauză nu i-ar fi necesare la înscriere diplome care să-i ateste, printre altele, cunoștințele în materie de medicină veterinară. După ce ne-am amuzat copios pe subiect, am avut șocul de a afla de la oameni din instituție că problema nu e consilierul în resurse umane, specializat în sănătatea animală, ci celălalt consilier, specializat în domeniul achizițiilor publice.

Ei bine, așa cum am observat atunci, municipalitatea scoate la concurs două posturi de consilieri debutanți, unul la Resurse Umane și unul la Achiziții. Oameni din instituție se plâng că pentru postul de consilier în Achiziții rezultatul concursului se poate furniza încă de pe acum, căci postul ar fi dedicat fiicei directorului Transloc, Mihaela Radu. Și, dacă stăm strâmb și judecăm drept, povestea chiar are sens. Pentru că cei care ne-au împărtășit această informație, sub protecția anonimatului, nu au nicio problemă cu domnișoara Flori (acesta pare a fi numele fiicei de director), ci cu faptul că toate achizițiile vor ajunge la mâna lui Vali Boboc, actual deputat de Teleorman și fost administrator al municipiului. Ce legătură are Vali Boboc cu directorul Transloc nu e cazul să detaliem, căci oamenii știu foarte bine relația de încredere dintre cei doi, legați de destinul unei societăți comerciale de transport public. Noi nu luăm informația de bună, dar o semnalăm ca atare și așteptăm să vedem numele celor care se vor înscrie pentru ocuparea concursului, atât pentru job-ul la resurse umane, cât și pentru cel din domeniul achizițiilor și vom vedea cu toții dacă, în era DNA, după DGASPC, oamenii ăștia chiar nu se mai tem de nimeni și nimic. Revenim cu amănunte!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*