Porcii lui Dragnea au devenit insolvenți

în Actualitatea politică

Ferma de porci a lui Dragnea, pardon, a lui Liviu Ilie Dragne, ilustrul necunoscut, dar priceput la a manevra afacerile de succes ale famigliei deținutului de drept comun, nu mai e prosperă.

Salcia a intrat, luni, 2 martie 2020, în insolvenţă ca urmare a cererilor depuse de creditoarele Schweinemast Brader GMBH (Germania) şi Tel Drum SA Alexandria, companie intrată la rândul ei în insolvență, potrivit portalului instanțelor: aici și aici.

Tribunalul Teleorman a numit firma Eurosmart SPRL drept administrator judiciar provizoriu şi a stabilit data de 16 aprilie 2020 drept termen-limită pentru înscrierea la masa credală, urmând ca prima Adunare a Creditorilor să se întrunească pe 11 mai 2020, ora 10:00, la sediul debitoarei.

Pe rolul instanțelor sunt mai multe litigii privind datoriile fermei Salcia către companii, dar și persoane fizice. Spre exemplu, la Judecătoria Alexandria are loc un proces între CEZ Vânzare în calitate de creditor și Ferma Salcia în calitate de debitor privind neplata curentului electric.

Un alt proces împotriva debitoarei Ferma Salcia este deschis la Judecătoria Turnu Măgurele de către creditoarea Sano Furajare Modernă SRL.

La Tribunalul Teleorman are loc și un conflict de muncă dintre Mariana Frunzulică și Ferma Salcia pentru neplata drepturilor bănești, după cum arată documentarea celor e la g4media.ro.

Potrivit Registrului Comerţului, în ianuarie 2019, ferma de porci Salcia era deţinută de Valentin Dragnea (89,01%), Liviu Dragne (9,89%) şi Gabriel Tianu (1,10%). Pe 28 ianuarie 2019, Dragnea junior s-a retras din societate şi acţionarul principal a rămas Liviu Dragne, cu un procent de 98,90%.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*