liberinteleorman.ro

Este oficial: Vera Mitran candidează la Primăria Alexandria din partea PNL

4 martie 2020

Partidele politice se pregătesc de alegeri locale, iar PNL are termen scurt dat de Ludovic Orban să definitiveze lista candidaților. Dacă la Turnu Măgurele candidatul este deja cunoscut, în persoana lui Claudiu Crăcea, cel care a fost tot timpul în sondaje cel mai bine plasat penelist, la Alexandria a durat un timp până s-a pus la punct strategia de înfrângere a lui Victor Drăgușin, primarul în funcție care e destul de apreciat de electorat în capitala de județ.

Potrivit unui comunicat de presă al PNL Teleorman, în urma efectuării sondajului de opinie privind stabilirea candidatului liberal la funcția de primar al municipiului Alexandria, realizat la cererea organizației PNL Alexandria, Mitran Piticu Valentina Veronica a fost cel mai bine situată în sondaje, fiind desemnată candidatul cu cele mai mari șanse pentru a câștiga alegerile locale.

Ceilalți competitori înscriși în cursa pentru stabilirea candidatului PNL rămân în echipa liberală, alături de candidatul desemnat, iar împreună vor câștiga alegerile locale pentru funcția de primar, respectiv consiliul local al municipiului Alexandria, mai spun cei de la PNL.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Porcii lui Dragnea au devenit insolvenți

Următorul articol

În Teleorman, ce a mai rămas din USR a plecat la PMP

Cele mai recente articole de Fara categorie