Universitatea Alexandria, calificată în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal feminin

în Sport

Sportivele de la Universitatea Alexandria au început sezonul de primăvară cu o victorie, în Cupa României, contra echipei Luceafărul Filiași, cu scorul de 5-0, prin golurile marcate de Andra Olaru 2, Mădălina Zanfir 2 și Cristina Tudorache.

Echipa folosită de antrenorul Călin Pistolea a fost următoarea: Andreea Pencea, Flavia Tatu, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Roxana Șerban, Cristina Tudorache, Roberta Dimulescu, Roșie Genoveva, Olaru Andra, Otilia Durlă ( Mădălina Radu ’85), Mădălina Zanfir( Elena Frîncu ’65). Rezerve: Alexandra Răducu și Carmen Trifu.

Cu acest rezultat, Universitatea Alexandria se califică în sferturile de finală ale Cupei României. Celelalte rezultate ale competiției au fost: Carmen București – Asociația Fotbal Club Fair-Play 8-7 Navobi Iași – Vulpițele Galbene Roman 1-4 Universitatea Olimpia Cluj – Independența Baia Mare 5-1 ACS Student Sport Alba Iulia – Piroş Security Arad 1-9 Vasas Femina Odorhei – Heniu Prundu Bargaului 1-2 Selena SN Constanța – Universitatea Galați2-3 sâmbătă, 14 martie Banat Girls – Fortuna Becicherecu Mic Imediat după meciul din cupă, jucătoarele Universității: Cristina Tudorache, Durlă Otilia, Roberta Dimulescu și Genoveva Roșie s-au prezentat la reunirea lotului național U 19 pentru a face deplasarea în Turcia, unde o sa susțină mai multe meciuri amicale în vederea pregătirii jocurilor de la Turul de Elită din Olanda.

Returul campionatului începe pe data de 15 martie, atunci când Universitatea Alexandria întâlnește pe teren propriu, la Buzescu, echipa Piroș Security Arad.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*