Pompieri cu care ne mândrim: Plt. maj. Andrei Brîncoveanu

în Actualitate

Pompierii sunt, cu siguranță, oamenii în care populația are cea mai mare încredere și pe bună dreptate. Ei sunt cei care intervin la foarte multe evenimente neplăcute, intră în foc, evacuează locuri inundate sau mașini avariate și salvează vieți. Unul dintre acești oameni este, fără echivoc, Andrei Brîncoveanu, iar toți cei care îl cunosc știu că are un devotament aparte pentru locul de muncă și chiar și în afara lui, după cum a demonstrat, din nou, recent.

„Ne mândrim cu faptul că personalul unității noastre dovedește, zi de zi, prin toate activitățile pe care le întreprinde, atât în timpul liber, cât și la serviciu, calități umane extraordinare în care profesionalismul, spiritul civic și responsabilitatea față de semeni sunt la loc de cinste.

Astăzi, în jurul orei 11.25, la intersecția străzilor Libertății cu Horia, Cloșca și Crișan (HCC) din municipiul Alexandria, s-a produs un accident rutier între două autoturisme în care se aflau patru persoane.

Aflat în zona respectivă, în timpul său liber, plt. maj. Brîncoveanu Andrei, din cadrul Detașamentului de Pompieri Alexandria, fără să stea pe gânduri, a sărit în ajutorul celor implicați în accident, a deschis una dintre ușile unui autoturism în care se afla o victimă blocată, a asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor, a sunat și a furnizat toate informațiile necesare pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, a acordat primul ajutor unei minore, aflată în stare de panică, ce prezenta o escoriație la nivelul obrazului drept și a monitorizat-o până la sosirea colegilor săi.

Plt. maj. Brîncoveanu Andrei, subofițer operativ în cadrul subunității de pompieri din Alexandria, membru al echipajului de descarcerare, a dovedit încă o dată că pompierii militari teleormăneni sunt oameni în slujba semenilor și că în orice moment este nevoie de ei, sunt alături de cei aflați în dificultate.

Îi prețuim pe cei care vorbesc prin faptele lor, și nu prin cuvinte, pe cei care transformă nobila misiune de salvator, din profesie în vocaţie!

Felicitări, Andrei!
Ne mândrim cu tine!”, a transmis ISU Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*