liberinteleorman.ro

Subprefectul de la USR PLUS a fost demis

10 septembrie 2021
Advertisement

Premierul Florin Cîţu, sprijinit de Ministerul Afacerilor Interne, i-a dat afară pe toţi prefecţii şi subprefecţii USR PLUS. Mai precis, 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi au fost eliberați din funcții. Printre cei demiși se află și subprefectul de Teleorman – Sergiu Iordan.

Florin Cîţu a anunţat, vineri, că nu va numi noi secretari de stat, prefecți și subprefecți pe funcţiile lăsate libere după demiterea reprezentanţilor USR PLUS, pentru a arăta că nu îşi doreşte să rupă coaliţia.

El a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că aşteaptă USR PLUS la masa negocierilor, însă le-a cerut liderilor acestui partid „să termine alianţa cu acest partid toxic”, referindu-se la AUR.

După demisiile miniștrilor USR PLUS din Guvern, formațiunea a rămas la nivel de executiv doar cu câţiva oameni în diferite agenţii guvernamentale, dar cu siguranță şi aceştia vor fi daţi la o parte în următoarele zile.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pompieri cu care ne mândrim: Plt. maj. Andrei Brîncoveanu

Următorul articol

Fundația Regală Margareta a României organizează conferința „Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică