liberinteleorman.ro

PNL Teleorman susține moțiunea lui Cîțu! Câte voturi are Orban

15 septembrie 2021
Advertisement

Comitetul Director Județean al PNL Teleorman s-a întrunit miercuri,15 septembrie 2021, pentru a vota moțiunile prezentate de cei doi candidați pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal, premierul Florin Cîțu și actualul președinte, Ludovic Orban.

În urma votului exprimat astăzi, moțiunea premierului Florin Cîțu – „România Liberală” a obținut 86 de voturi „pentru”, iar moțiunea președintelui Ludovic Orban – „PNL-Forța Dreptei” a luat numai 10 voturi „pentru”.

Așadar, membrii CDJ al PNL Teleorman au ales, astăzi, 15 septembrie, să susțină candidatura premierului Florin Cîțu la alegerile din cadrul Congresului Partidului Național Liberal, care se va desfășura pe 25 septembrie, a transmis filiala județeană a PNL Teleorman.

Alegerile pentru șefia organizațiilor PNL s-au încheiat, iar bilanțul îi este favorabil lui Florin Cîțu. Din cele 49 de organizații, 32 s-au declarat susținătoare ale premierului, iar 12 ale președintelui actual, în timp ce alte câteva sunt încă în expectativă.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Florin Cîțu, susținut de președintele PNL Teleorman: „Este omul care nu renunță la proiectele sale”

Următorul articol

Cristescu: PSD propune proiectul privind plafonarea prețului la gaze și energie electrică!

Cele mai recente articole de Actualitate