liberinteleorman.ro

Cristescu: PSD propune proiectul privind plafonarea prețului la gaze și energie electrică!

15 septembrie 2021
Advertisement

Social-democrații vor propune un proiect de lege pentru plafonarea prețurilor la energie pentru o perioadă de șase luni. Senatorul de Teleorman Dănuț Cristescu susține inițiativa.

„PSD propune proiectul privind plafonarea prețului la gaze si energie electrică! Principalele propuneri: 1️⃣ Plafonarea prețului la media ultimelor 6 luni, respectiv martie-septembrie; 2️⃣ Statul va suporta 50% din scumpiri pentru consumatorul final; 3️⃣ Banii pentru compensare vor veni dintr-un fond în care se va duce 50% din profiturile producătorilor de energie si gaze, precum și de la bugetul de stat.PSD invită partidele din Parlament să lase cearta internă și să dezbatem în regim de urgență această inițiativă importantă pentru cetățenii români”, a transmis Dănuț Cristescu, miercuri.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

PNL Teleorman susține moțiunea lui Cîțu! Câte voturi are Orban

Următorul articol

Concurs pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat

Cele mai recente articole de Actualitate