liberinteleorman.ro

Florin Cîțu, susținut de președintele PNL Teleorman: „Este omul care nu renunță la proiectele sale”

15 septembrie 2021
Advertisement

Premierul Florin Cîțu a fost, marți, la Alexandria, la o zi după Ludovic Orban, pentru a-și prezenta viziunea prin care va fi condus partidul în următorii 4 ani, dacă acesta va câștiga alegerile din PNL, iar toate calculele politice arată că așa va fi. În cadrul evenimentului în care Cîțu a explicat ce vrea să facă pentru PNL din 25 septembrie, președintele PNL Teleorman și-a declarat, din nou, susținerea față de moțiunea „România Liberală”.

„Premierul Florin Cîţu a fost prezent, ieri, în Teleorman, pentru a-și prezenta moțiunea „România Liberală”. Susținerea mea pentru premierul României, la alegerile interne care vor avea loc în cadrul Congresului din 25 septembrie 2021, este una asumată și bazată pe încredere.

Îl cunosc de mult timp pe Florin Cîțu, am fost colegi în Senatul României și pot spune cu certitudine că este omul care nu renunță la proiectele sale, indiferent de piedici, își respectă colegii de partid și abordează problemele în mod corect.

Obiectivul meu și al Organizației PNL Teleorman este dezvoltarea județului, atât prin fonduri europene, cât și prin fondurile alocate de Guvernul României, în cadrul programului „Anghel Saligny”. Împreună cu premierul Florin Cîțu am format o echipă puternică, determinată să demonstreze că atunci când se vrea și în Teleorman putem face istorie, prin investițiile promise de 30 de ani, dar nerealizate până acum”, a transmis președintele PNL Teleorman – senatorul Eugen Pîrvulescu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Antrenorul emerit Florian Dumitru, dublu CAMPION după 40 de ani de sport: „Mi-am dat un restart, la 60 vreau să fiu în forma vieții mele”

Următorul articol

PNL Teleorman susține moțiunea lui Cîțu! Câte voturi are Orban

Cele mai recente articole de Actualitate