liberinteleorman.ro

Plus/Minus – Florin Roșu și Valentin Boboc

22 februarie 2017

Monica Vasilescu

+ Florin Roșu este un om de afaceri local pe care îl cunosc mai bine cei dinspre partea puterii locale, dar, cu toate acestea, a știut să-și lase loc de ”bună ziua”, cum se spune în popor, oriunde. La restaurantul clădit cu mult bun gust, Florin Roșu este gazdă primitoare și, de puțin timp, organizează spectacole de calitate pentru un public de același nivel. Unul dintre concertele recente i-a avut ca protagoniști pe cei de la Spitalul de Urgență, în frunte cu Dan Helciug, alături de Grupul Vouă, reprezentat de Victor IIla și Vasile Mincu. În fața unei audiențe considerabile, comedianții au făcut un show aplaudat intens, în timp ce artiștii au cântat alături de cei prezenți muzica lor, care, în ciuda umorului subtil, are un mesaj puternic, iar pentru asta conducerea Restaurantului Rustic merită apreciere. Și chiar dacă știm că nu se face primăvară cu o floare, deci, nici cu un concert cultură, îi acordăm un plus lui Florin Roșu în această săptămână, de încurajare.

– Valentin Boboc a fost întotdeauna omul interesului. Pe el, partidul l-a adus la propășire și pentru partid a căzut de multe ori în penibil. Dacă am râs copios atunci când l-am surprins reparându-și acoperișul casei cu ADP-ul primăriei, din spirit de economie probabil, ori de momentul în care a încurcat combustibilul la mașină, acum parcă ne vine să plângem văzându-l în fața Palatului Cotroceni, la proteste. În prejma unei companii discutabile, deputatul de Teleorman a ieșit în stradă, nu pentru a-și striga of-ul, pentru că el are posibilitatea de a se exprima într-un cadru decent, în Parlament, ci pentru ”a da bine” la împărăție, care i-a pus tot timpul la inimă pe slugarnicii care fac ce trebuie și fără să le ceară. Și nu știm ce-și mai dorește pe viitor de la partid, având deja o carieră mult prea împlinită pentru un om care a primit totul de la politică, dar pe lângă un Minus meritat pe care i-l acordăm cu plăcere, apreciem măcar faptul că, la Cotroceni, Valentin părea, într-adevăr, un boboc în lanul de flori trecute.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

După model guvernamental, Primăria Alexandria face reguli “pe burtă” – Mai multe condominii din Alexandria vor plăti la TR Administrare Imobile pentru servicii imaginare

Următorul articol

Fii „salvator din pasiune” la ISU Teleorman!

Cele mai recente articole de Plus/Minus

Plus/Minus

Monica Vasilescu +  ITM Teleorman s-a trezit! Ziarul Liber în Teleorman a tot scris despre abuzurile de nedescris petrecute cu angajatele de