liberinteleorman.ro

BEJ Teleorman s-a format. Se așteaptă candidații…

5 octombrie 2017

Monica Vasilescu

La Tribunalul Teleorman, a avut loc, ieri, tragerea la sorți a judecătorilor care vor face parte din Biroul Electoral Judetean (BEJ) pentru alegerile parțiale din 5 noiembrie 2017, care se vor desfășura în trei localități din Teleorman. Extragerea s-a desfășurat în prezența reprezentanților partidelor politice interesate de scrutinul actual, printre care Eugen Vlad, de la PSD, Alina Boangher-ALDE, Ene Nicolae-PNL, dar și a unei persoane trimisă de Prefectura Teleorman, Georgescu Dorel Cătălin. Președintele Tribunalului Teleorman – judecător Petrică Gudac a extras componeța BEJ și, ca atare, ea va fi formată din judecător Viorica Gabriela Rotaru, în calitate de președinte și judecător Mihaela Narcisa Vîrdol, în calitate de locțiitor.

În continuare, partidele politice trebuie să-și desemneze candidații pentru cele trei localități unde vor fi alegeri de primar: Salcia, Poeni și Cervenia. Până acum, niciun partid nu și-a prezentat competitorii în mod oficial, doar dinspre PMP știm că acest lucru se va petrece săptămâna viitoare într-o conferință de presă. În rest, așteptăm cu interes semne de la celelalte partide, de la care avem speranțe de luptă politică, pentru că atunci când reprezinți un partid de Opoziție, într-o zonă în care e junglă (nu politică), ar trebui să faci toate angajammentele de rigoare pentru a observa unde ar fi cazul să trimiți lupi. Și singurii care au demonstrat până acum că luptă real în Teleorman au fost cei de la PMP, care au și câștigat o bătălie cruntă la Olteni, în fieful PSD, cu o femeie.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cum admnistrează Fane Tăbăcitu Alexandria… A trimis angajații primăriei să-i ia mizeria din curte

Următorul articol

CSS Alexandria Judo, medalii la finala campionatului național „NE WAZA”

Cele mai recente articole de Actualitate