liberinteleorman.ro

Plus/Minus

24 mai 2017

Monica Vasilescu

+ Petre Pârvu nu a stat la coadă la Dragnea

Sigur, pentru orice teleormănean de rând, vizita lui Dragnea în Teleorman a fost un eveniment în sine, că el vine foarte rar în ultima vreme în județul care l-a făcut, inconștient, mare. Pentru peșediști, însă, a fost sărbătoare în ziua în care ”stăpânul” și-a trecut în agendă niște pupături cu sonor, de Teleorman. Lume multă la inaugurarea sălii polivalente din Alexandria, unii bucuroși de normalitate, alții fericiți să-l vadă pe Dragnea, căci, din galerie au lipsit puțini pesedei. Unul mai încântat ca altul să-i spună un sincer ”să trăiți, șefu`” celui mai condamnat din gașca roșie. Coada a fost lungă, dar din ea nu au făcut parte niște nume esențiale. Cum ar fi Petre Pârvu. Primarul de la Zimnicea nu l-a onorat cu slugărnicia pe Dragnea și asta ne face să credem că încă mai există coloană vertebrală în PSD, chiar dacă despre Petre Pârvu aveam oricum o impresie bună. Îi dăm și un plus pentru că și-a găsit de treabă și că ne face să credem că le-a spus celor care se înghesuie să-l ovaționeze pe condamnat: duceți-vă Dragnea!

 

– Am dat Adelina Ionescu pe Valentin Chiran

Teleormănenii au votat, cu procente coreene, PSD de când se știu. Au pus în funcții personaje cărora le este de ajuns recomandarea de la partid pentru a reprezenta o întreagă comunitate în forurile decizionale ale județului, iar cei aleși doar asta fac: mulțumesc din inimă partidului. Valentin Chiran este un exemplu. Și este consilier județean?!? Pentru că la CJ nu a făcut nimic notabil până acum, în afară de a sta bățos la un birou mult prea mare pentru el, am aruncat o privire extracuriculară și ne-am dat seama ușor că idolul său în viață este Liviu Dragnea, așa cum era și al consilierului din mandatul trecut, Adelina Ionescu. Chiran are și el contul virtual plin de propagandism politic și pare că ăsta este singurul său scop în ”carieră”. Spre deosebire de Adelina, însă, a cărei lipsă de identitate a mers până acolo încât chiar și poza de profil de pe Facebook îi purta chipul marelui pesedist condamnat, Valentin se încrede în sine și a păstrat o poză cu el în fața unui microfon. Pare și genul care se admiră în oglindă…

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Educație cu… bătaia. Inspectorul școlar Monica Coman a agresat un copil de clasa a II-a…

Următorul articol

Floarea Alesu a confirmat: Dragnea știa de angajările fictive de la Protecția Copilului Teleorman!

Cele mai recente articole de Actualitate