Persoană disparută

în Fara categorie

disparut La data de 11.08.2014, numitul MAXIM GEORGE GABRIEL, de 30 ani, a dispărut de la domiciliul din comuna Cervenia, judeţul Teleorman.

Semnalmente:

–    înălţime: 1,60 – 1,65 m

–         greutate: 70 – 75 kg

–         faţă ovală

–         păr şaten, tuns scurt

–         ochi căprui

La data dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni scurţi din tercot de culoare albastră, tricou cu mîneca scurtă de culoare bleu, cu dungi orizontale de culoare albastră, pe cap purta o şapcă din material textil de culoare portocalie, fiind încălţat cu papuci de culoare albastră.

Este diagnosticat cu „schizofrenie gradul II”, manifestând dificultăţi de deplasare.

Pentru orice date şi informaţii referitoare la persoana dispărută, rugăm să contactaţi unitatea de poliţie cea mai apropiată, sau să apelaţi la nr. de telefon 0247407166/ sistemul de urgenţă apel gratuit 112.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*