Pentru că „România merită mai mult!”, pesediștii ciopârțesc copaci la Turnu Măgurele ca să pună afișe electorale

în Actualitatea politică

Carmen Dumitrescu

Știm cu siguranță că România merită mai mult. Știm, pentru că toate orașele Teleormanului sunt sufocate de câteva zile de bannere electorale care susțin acest lucru, cu sigla PSD atașată de concept. Și chiar dacă mai e destul până la campanie, cei care se declară „Patrioți în Europa” fac tot ce trebuie pentru a-și transmite mesajul: inclusiv ciopârțirea copacilor care îi încurcă în acest demers.

S-a întâmplat în această după-amiază în zona centrală a orașului Turnu Măgurele, când niște muncitori responsabili cu montarea unui banner electoral al PSD s-au văzut încurcați de un copac. Așa că n-au stat prea mult pe gânduri și i-au tăiat crengile. Crengi tinere, cu frunze verzi care tocmai începeau să crească.

Totul a durat câteva minute, dar la final munca a fost îndeplinită: copacul a rămas fără crengi, dar afișul „patrioților” s-a putut remarca în toată splendoarea lui. Nu de alta, dar e important ca oamenii din Turnu Măgurele să fie conștienți că România merită mai mult. Chiar și cu prețul tăierii copacilor, a furtului constant din bani publici și a angajării de incompetenți care știu să lipească „bine” afișe.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*