liberinteleorman.ro

Cum arată ”drumurile bune” descrise de Carmen Dan! Prima oprire: Zimnicea – Bujoru

Advertisement

Monica Vasilescu

Se tot bate moneda de o vreme că prin Teleorman este frumos, dar nu spune nimeni asta, preferându-se să se scoată în evidență părțile negative ale acestei zone. Un fel de ”să descoperim frumosul din aria de cuprindere a urâtului” sau să ne mințim singuri. Spunem asta nu pentru că nu am fi dorit să povestim despre cele mai dezvoltate comunități din cele 97 de orașe plus comune ale acestui județ, despre cea mai bună infrastructură și cei mai performanți angajați în instituțiile publice, ci pentru că noi propovăduim să relatăm realitatea, iar aceasta poate fi observată și confirmată de orice om neinteresat politic sau în vreun fel. Ca atare, ne-am propus să-i arătăm cucoanei Carmen Dan toate ”drumurile bune” despre care a scris într-o postare pe Facebook, că băgăm de seamă că dânsa nu prea a străbătut județul în mașină nici după ce a ieșit din Videle să o facă Dragnea ministru. Fiindcă descrie drumurile bune din Teleorman, știindu-se că aici lucrează non-stop cea mai profitoare firmă de asfaltări din țară, Tel Drum, îi arătăm, la prima oprire, un drum extrem de interesant pe care mai mult se face slalom printre gropi decât se circulă. Ne referim la DN 5C Zimnicea – Bujoru, care arată oricum numai a drum nu, cu atât mai puțin național… Și unii conducători auto nevoiți să meargă zi de zi pe această porțiune sunt deranjați de halul în care este ținută această șosea, pe care firma de construcții a lui Dragnea se se pare că a cam ocolit-o. ”M-am săturat și nu cred ca sunt singurul. Din două în două luni bag mașina în service și muncesc doar pentru a repara mașina”, ne-a spus Marius O.

Partea asta cu mașina stricată nu prea a prins-o Carmen Dan, care ori nu prea a călcat prin zona Zimnicea ori nu a văzut în viața ei un drum decent și, probabil, i se pare că amărâtul de drum de la București spre Teleorman este autostradă…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pentru că „România merită mai mult!”, pesediștii ciopârțesc copaci la Turnu Măgurele ca să pună afișe electorale

Următorul articol

O firmă de construcții cu un singur angajat a câștigat un contract de 5,5 milioane la Zimnicea!

Cele mai recente articole de Administratie