liberinteleorman.ro

Patronul ștrandului din Roșiorii de Vede a bătut un taximetrist – A crezut că îi aduce droguri fiului său

25 octombrie 2023

Scene îngrozitoare au avut loc zilele trecute la Roșiorii de Vede, atunci când un taximetrist a fost chemat la o comandă, prin dispecerat. Bărbatul era chemat să efectueze o cursă la casa lui Virgil Mocanu, patronul ștrandului din localitate și un personaj influent pe plan local. Comanda s fost făcută de un prieten al fiului lui Virgil Mocanu.


Pentru că a presupus că ar fi vorba despre o livrare de droguri către fiul acestuia, patronul ștrandului l-a bătut pe taximetrist până a ajuns la spital.
Potrivit mărturiilor primite de la victima agresiunii, imediat după ce acesta a ajuns la destinație, Virgil Mocanu a intrat în mașina sa și a început să dea cu pumnii și să-l înjure, crezând că îi aduce substanțe interzise fiului său, care se pare că ar avea astfel de preocupări. După ce a scăpat din furia lui Mocanu, bărbatul a mers la spital și a primit îngrijiri medicale corespunzătoare. Între timp, a făcut plângere la poliție și a obținut certificat medico-legal.


Din păcate, problemele pentru taximetrist nu s-au oprit aici. De la momentul tragediei prin care a trecut, familia lui Virgil Mocanu a început să îl sune și să-l amenințe constant, cauzându-i stări de anxietate și frică pentru viața sa. Acesta ne-a spus că și-a luat concediu de la muncă, nu mai iese pe stradă în afară de strictul necesar și este foarte îngrijorat, mai ales că era singurul din familie care muncea.


„M-a sunat Virgil Mocanu să mă amenințe. Soția lui mi-a spus că îmi dă 3000 de lei să nu mai fac niciun demers în instanță. Fiul lui îmi trimite mesaje scrise și m-a sunat să ne vedem la cafea, să rezolvăm problema amical, să îi dau filmările, că tatăl lui era beat în seara aia. 500 – 1000 de euro, ne înțelegem, mi-a spus. Sunt foarte speriat, are multă influență în oraș și cred că se va încerca mușamalizarea cazului pentru că nimeni nu m-a chemat la audieri, deși cazurile cu vătămare corporală sunt urgente. Îmi e frică să ies și până la pâine. Sunt disperat”, a spus bărbatul.

Precizările IPJ Teleorman

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitoare la o agresiune săvârșită asupra unui bărbat din municipiul Roșiori de Vede, spre corecta informare a opiniei publice, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 4.00, la sediul Poliției Municipiului Roșiori de Vede s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din localitate, care a sesizat faptul că ar fi fost agresat de către un bărbat pe care îl cunoaște.

Din cercetările preliminare a reieșit faptul că, la data de 23 octombrie, în jurul orei 3:50, în timpul programului de lucru, bărbatul fiind angajat ca șofer de taxi, s-ar fi deplasat la domiciliul unei persoane, ca urmare a unei comenzi primite prin dispeceratul societății de taxi.

În acel moment, din curtea imobilului ar fi ieșit un bărbat în vârstă de 51 de ani, care i-ar fi deschis portiera autoturismului, i-ar fi adresat injurii și l-ar fi lovit în zona feței.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Reamintim faptul că, potrivit prevederilor legale, se exceptează de la accesul liber al cetățenilor „informațiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare, dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvăluie surse confidențiale ori se pun în pericol viața, integritatea corporală, sănătatea unei persoane în urma anchetei efectuate sau în curs de desfășurare”.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Apă mai scumpă în Teleorman, dar la fel de murdară

Următorul articol

PROTEST la Casa Județeană de Pensii Teleorman! Ce i-a nemulțumit pe angajați

Cele mai recente articole de Actualitate