liberinteleorman.ro

Pariurile riscante la ruletă – tot ce trebuie să știi!

19 iulie 2021
Advertisement

Jocul de Ruletă este unul dintre cele mai populare jocuri din cazinourile online sau terestre, deoarece este destul de simplu de înțeles, dar în același timp este destul de provocator și dinamic. Jucând la ruletă ai foarte multe combinații și tipuri de pariuri pe care le poți plasa pentru a câștiga, dar sunt și unele destul de riscante.

Dacă vrei să joci pentru prima dată la ruletă, nu uita să folosești o ofertă promoțională de bun venit sau un bonus de ziua ta la cazino, pentru a avea mai multe șanse și pentru a juca mai relaxat, pentru că nu vei face o investiție atât de mare, bucurându-te de hobby-ul tău.

Nu ezita, însă, să acumulezi câteva cunoștințe despre jocul de ruletă, dacă joci pentru prima dată, în special să citești informații despre tipurile de pariuri, astfel încât să iei cele mai bune decizii.

În acest articol, vei putea descoperi mai multe detalii despre pariurile riscante la ruletă – care sunt acestea și cum este bine să procedezi!

1.   Care sunt cele mai riscante pariuri la ruletă?

Jocul la Ruletă nu se bazează doar pe noroc, ci trebuie să ai și anumite strategii care să te conducă spre câștig. Sunt mulți jucători care aleg să parieze cât mai sigur posibil, astfel încât indiferent de rezultat să aibă un câștig cât de mic ar fi acesta, în timp ce alții aleg să riște și să pună pariuri mai simple, pe mai puține numere. În continuare poți descoperi ce pariuri la ruletă sunt considerate cele mai riscante.

  • pariul pe un singur număr – ai o singură șansă de câștig. Atunci când pariezi pe un singur număr jocul este cu atât mai riscant, dar și mai interesant pentru jucător. Adrenalina este la cote maxime, deoarece persoana respectivă are o singură șansă de câștig. La orice ruletă ai paria, fie că este europeană sau americană, șansele de a câștiga sunt de 36 la 1, respectiv 37 la 1. Cu toate că acest tip de pariu are cel mai mare grad de risc, sunt mulți jucători care aleg să procedeze astfel, deoarece și cotele sunt mai mai când pariezi totul pe un număr, iar în cazul unei victorii, satisfacția va fi cu atât mai mare.
  • pariurile pe colț – uneori pot fi destul de greu de atins numerele de pe colț, dar cu toate acestea nu este cel mai riscant tip de pariu, deoarece are o cotă de 8:1
  • pariurile de tip ”street” – este un pariu destul de permisiv și riscant în aceeași măsură pentru că îți oferă șansa să mizezi pe jumătate sau nimic.
  • pariurile de tip linie – dintre toate pariurile riscante, acest tip de pariu este cel mai puțin riscant, deoarece oferă o cotă destul de bună de joc, in jur de 5:1

2.   De ce jucătorii de ruletă evită pariurile grele?

Așa cum precizam anterior, atunci când alegi să riști tensiunea și adrenalina sunt la cote înalte. Desigur, aceste senzații și sentimente pot fi plăcute pentru unii jucători mai aventuroși, cărora le place motto-ul ”totul sau nimic”, dar sunt și foarte multe persoane care preferă să meargă mai ”la sigur” și să aibă parte mai degrabă de câștiguri mici, dar constante, decât de victorii atât de mari.

Pentru cea de-a doua categorie de jucători contează, probabil, mai mult experiența jocului și nu se axează atât de mult pe câștig, ori nu le place să își asume riscuri atât de mari. Astfel că, preferă să plaseze pariuri pe care le consideră mai sigure. Însă, chiar dacă faci parte din prima categorie de oameni și își place riscul, nu uita că este important să găsești un echilibru și să nu joci întotdeauna doar în această manieră riscantă. De exemplu, după un pariu pe un singur număr, alege să faci pariuri mai puțin restrictive și mai puțin riscante.

3.   RTP-ul rămâne același cu pariurile riscante

Chiar dacă atunci când pariezi pe un singur număr la ruletă, în cazul în care câștigi vei avea parte de mai mulți bani, trebuie să uiți că rata de returnare a unui joc nu este influențată de tipul de pariu, ci rămâne constantă. Astfel că este dizolvat mitul sau modul în care gândesc majoritatea jucătorilor, ce cred că atunci când pariază mai sigur, RTP-ul se schimbă în defavoarea lor.

În ceea ce privesște rata de returnare, trebui să știi însă, ca valorile pot fi diferite în funcție de tipul de ruletă la care alegi să joci. Cel mai mare RTP îl are Ruleta Franceză, peste 98%, urmată fiind de cea Europeană, ce are p rată de returnare de peste 97%. În cele din urmă, Ruleta Americană este cea mai puțin avantajoasă din acest punct de vedere, dar și ea are o rată de returnare către player de peste 94%. Așadar, dacă îți dorești să beneficiezi de mai multe șanse de câștig, nu uita să ții cont și de acest aspect.

4.   Ca la sloturi… doar ca un RTP mai ridicat

De-a lungul timpului, foarte mulți jucători au făcut paralela și-au găsit asemănări între jocul de ruletă și accesarea de sloturi. În definitiv, ambele segmente ale unui cazinou, fie el online, fie fizic au câteva trăsături destul de asemănătoare. Sistemul de determinare a valorilor câștigătoare (numere sau simboluri – în funcție de tipul de joc) este destul de asemănător. Diferența o face volatilitate: spre deosebire de sloturi, ruleta este mai puțin volatilă, asta în cazul în care nu pariezi pe cote foarte mari. În orice caz, ambele tipuri de jocuri sunt extrem de dinamice și se regăsesc în totul preferințelor celor pasionați de jocurile de noroc.

Concluzii

Majoritatea jucătorilor vor prefera să nu riște foarte mult atunci când joacă la ruletă, iar din acest motiv vor fi tentați să plaseze pariuri mai sigure. Această strategie este benefică pe termen lung, însă nu trebuie să eviți complet pariurile mai riscante cu cote mai mare, deoarece îți pot aduce mai multe câștiguri. Ideal ar fi să existe un echilibru între pariurile riscante și cele mai sigure, astfel încât să îți poți amortiza pierderile în cazul în care norocul nu este de partea ta sau nu ai adoptat strategia potrivită.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

ANUNȚ: Vând vilă P+1 construcție nouă – 2018, Roșiorii de Vede, Teleorman

Următorul articol

Antrenorul care a obținut cinci titluri cu Dinamo va antrena CSM Alexandria

Cele mai recente articole de Timp liber