Antrenorul care a obținut cinci titluri cu Dinamo va antrena CSM Alexandria

în Sport

Constantin Ștefan, antrenorul care a obținut cinci titluri consecutive cu Dinamo, va antrena CSM Alexandria, echipă calificată în acest an în Liga Națională de handbal masculin.

„Prof. CONSTANTIN ȘTEFAN este antrenorul principal al CSM ALEXANDRIA. Campion național al ultimelor patru ediții ale Ligii Naționale de handbal masculin cu CS Dinamo București, Constantin Stefan va conduce echipa CSM Alexandria către îndeplinirea obiectivului în primul sezon din Liga Zimbrilor, 2021-2022. Conducerea clubului și toți susținătorii handbalului din Alexandria vor fi alături de dumneavoastră!”, au transmis cei de la Club Sportiv Municipal Alexandria.

Constantin Ștefan are 53 de ani și a reușit a reușit să câștige de cinci ori consecutiv titlul național în calitate de antrenor principal al echipei Dinamo București, luând în calcul și anul pandemiei în care nu s-a acordat titlul, dar echipa a fost neînvinsă și era lider autoritar în Liga Zimbrilor.

Echipa de handbal masculin din Alexandria va juca în Liga Zimbrilor pentru prima dată.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*