liberinteleorman.ro

ANUNȚ: Vând vilă P+1 construcție nouă – 2018, Roșiorii de Vede, Teleorman

19 iulie 2021

Vând vilă P + 1 utilată și mobilată, în municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, an receptie 2018. Suprafața construită 150mp, amprentă la sol 75mp. Preț: 99 000 € – negociabil.


Compartimentare: 3 camere, (2 dormitoare si sufragerie), bucatarie inchisa, baie, wc serviciu, scara interioara, balcon, 2 intrari.
Suprafata totala teren 2600mp (deschidere 12m x 215m lungime).
Pe proprietate se mai gaseste o casa de caramida pe parter renovata si utilata in 2019 cu suprafata de 60mp, avand 2 camere, baie, bucatarie si hol. Intrare separata fata de vila.
Imobilul dispune de toate utilitatile (unele chiar dublate): gaze/centrala pe gaze, apa curenta in casa/curte, canalizare, hazna si fantana.
Dependinte: Bucatarie de vara, camara, pivnita, magazie de cereale, magazie de lemne, boxe pentru cresterea animalelor (pasari, porci, etc.), magazie de unelte si o voliera moderna pentru porumbei.
Proprietatea este împartita in mai multe zone:

  1. Zona de casa noua, formata din vila si casa pe parter, pavele, gazon si flori.
  2. Zona de curte de mici animale.
  3. Zona de gradina legume
  4. Zona de vita de vie
  5. Zona de livada pomi fructiferi (pruni, meri, peri)

Toate actele sunt la zi, toate constructiile de pe teren sunt autorizate. Vila este de vanzare doarece ne mutam din Rosiori. Strada linistita, de case cu vecini civilizati. Nu accept schimburi. Accept cash sau credit.

Detalii suplimentare la nr. de telefon: 0724391143

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate