ANUNȚ: Vând vilă P+1 construcție nouă – 2018, Roșiorii de Vede, Teleorman

în Anunturi

Vând vilă P + 1 utilată și mobilată, în municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, an receptie 2018. Suprafața construită 150mp, amprentă la sol 75mp. Preț: 99 000 € – negociabil.


Compartimentare: 3 camere, (2 dormitoare si sufragerie), bucatarie inchisa, baie, wc serviciu, scara interioara, balcon, 2 intrari.
Suprafata totala teren 2600mp (deschidere 12m x 215m lungime).
Pe proprietate se mai gaseste o casa de caramida pe parter renovata si utilata in 2019 cu suprafata de 60mp, avand 2 camere, baie, bucatarie si hol. Intrare separata fata de vila.
Imobilul dispune de toate utilitatile (unele chiar dublate): gaze/centrala pe gaze, apa curenta in casa/curte, canalizare, hazna si fantana.
Dependinte: Bucatarie de vara, camara, pivnita, magazie de cereale, magazie de lemne, boxe pentru cresterea animalelor (pasari, porci, etc.), magazie de unelte si o voliera moderna pentru porumbei.
Proprietatea este împartita in mai multe zone:

  1. Zona de casa noua, formata din vila si casa pe parter, pavele, gazon si flori.
  2. Zona de curte de mici animale.
  3. Zona de gradina legume
  4. Zona de vita de vie
  5. Zona de livada pomi fructiferi (pruni, meri, peri)

Toate actele sunt la zi, toate constructiile de pe teren sunt autorizate. Vila este de vanzare doarece ne mutam din Rosiori. Strada linistita, de case cu vecini civilizati. Nu accept schimburi. Accept cash sau credit.

Detalii suplimentare la nr. de telefon: 0724391143

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*