liberinteleorman.ro

Părintele Bogdan Nedea are o nouă provocare: un loc de joacă pentru copiii bisericii

10 iunie 2019

Faptele bune ale preotului Bogdan Nedea sunt cunoscute deja în județul nostru și în toată țara cu ajutorul rețelei de socializare – Facebook. Parohia Trivale II, din comuna Trivale Moșteni, pe care acesta o slujește, a devenit un exemplu pozitiv și demn de urmat, iar părintele un om iubit care depune eforturi pentru întărirea duhovnicirii credincioşilor, cărora le propovăduiește învăţăturile Domnului, îndrumându-i către iubire frăţească şi bună înţelegere.

După ce a strâns alături copiii satului, la biserică, preotul Bogdan Nedea a amenajat un centru de zi care vine în sprijinul celor care se gospădăresc greu. Acum, acesta și-a stabilit o nouă provocare: planifică amenajarea unui loc de joacă pentru copii. Ca la fiecare demers întreprins, părintele are nevoie de oameni care vor și pot oferi sprijin. Cine vrea să ajute o poate face donând orice sumă în contul parohiei sau plătind contravaloarea celor necesare amenajării locului de joacă pe care părintele vrea să-l facă pentru copiii bisericii.

RO20BTRL03501205F66868XX – Banca Transilvania

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Acțiuni de tip comunist la Turnu Măgurele. Primarul Dănuț Cuclea sufocă mediul de afaceri cu mâna Consiliului local și încalcă legile țării

Următorul articol

Rodica Miloș și-a mai luat o condamnare pentru Dragnea

Cele mai recente articole de Actualitate