Rodica Miloș și-a mai luat o condamnare pentru Dragnea

în Actualitatea politică

Rodica Miloș (fostă Ogrinja, fostă Drăghici) fostă şefă a DGASPC Teleorman (condamnată la 3 ani de închisoare, cu suspendare, în procesul lui Liviu Dragnea) a fost judecată şi pentru fals intelectual privind angajarea fictivă a unei secretare PSD.

Judecata s-a petrecut la Curtea de Apel București, instanță care a decis să o condamne pe Rodica Miloș la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, asta după ce Tribunalul Teleorman i-a dat, în primă instanță, amendă penală pentru comiterea infracțiunii de fals intelectual.

În cazul Rodicăi Miloș, procurorul de caz a susținut că aceasta ar fi falsificat un raport de evaluare personal în cazul Adrianei Botorogeanu, secretara care muncea în PSD, dar era angajată fictiv la DGASPC. Potrivit DNA, în perioada 29 iulie 2005 – 06 iulie 2006, în calitate de director economic al DGASPC Teleorman, Rodica Miloş şi-ar fi încălcat cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu când a a semnat un raport de evaluare a performanţelor profesionale, pentru perioada 01 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2011, ale Adrianei Botorogeanu, în condiţiile în care cunoştea că acesta conţine menţiuni fictive, apreciind activitatea acesteia ca fiind foarte bună.

Rodica Miloș a mai fost condamnată și în dosarul Angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleormn, făcute cu voia lui Liviu Dragnea, la 3 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*