liberinteleorman.ro

Rodica Miloș și-a mai luat o condamnare pentru Dragnea

10 iunie 2019

Rodica Miloș (fostă Ogrinja, fostă Drăghici) fostă şefă a DGASPC Teleorman (condamnată la 3 ani de închisoare, cu suspendare, în procesul lui Liviu Dragnea) a fost judecată şi pentru fals intelectual privind angajarea fictivă a unei secretare PSD.

Judecata s-a petrecut la Curtea de Apel București, instanță care a decis să o condamne pe Rodica Miloș la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual, asta după ce Tribunalul Teleorman i-a dat, în primă instanță, amendă penală pentru comiterea infracțiunii de fals intelectual.

În cazul Rodicăi Miloș, procurorul de caz a susținut că aceasta ar fi falsificat un raport de evaluare personal în cazul Adrianei Botorogeanu, secretara care muncea în PSD, dar era angajată fictiv la DGASPC. Potrivit DNA, în perioada 29 iulie 2005 – 06 iulie 2006, în calitate de director economic al DGASPC Teleorman, Rodica Miloş şi-ar fi încălcat cu ştiinţă atribuţiilor de serviciu când a a semnat un raport de evaluare a performanţelor profesionale, pentru perioada 01 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2011, ale Adrianei Botorogeanu, în condiţiile în care cunoştea că acesta conţine menţiuni fictive, apreciind activitatea acesteia ca fiind foarte bună.

Rodica Miloș a mai fost condamnată și în dosarul Angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleormn, făcute cu voia lui Liviu Dragnea, la 3 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Părintele Bogdan Nedea are o nouă provocare: un loc de joacă pentru copiii bisericii

Următorul articol

Tentativă de incendiere a rulotei cu mesaje anti-PSD de la Roșiorii de Vede

Cele mai recente articole de Actualitatea politică