Olguța Șefu este șef la DGASPC Teleorman

în Actualitate/Administratie

Monica Vasilescu

sefuDupă ce Floarea Alesu a fost arestată și, ulterior, pensionată, Consiliul Județean Teleorman a trebuit să-i caute înlocuitor la cârma Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman. După o perioadă scurtă de interimat pe care l-a asigurat Rodica Miloș, a început din nou identificarea unui director, deoarece aceasta nu s-a acomodat și a demisionat.

Astăzi, în cadrul ședinței Consiliului Județean Teleorman, aleșii au avut în față un proiect prin intermediul căruia au votat, în secret, ca Olguța Șefu să exercite temporar funcția de director general al DGASPC Teleorman, așa cum ziarul nostru a anticipat încă de acum două săptămâni.

Olguța Șefu, până ieri director executiv adjunct în cadrul instituției, va ocupa postul de conducere provizoriu, până la organizarea concursului, care va ava loc în curând, concurs la care nu este exclus să se înscrie pentru a fi șef cu acte-n regulă.

1 Comment

  1. […] După ce Floarea Alesu a fost arestată și, ulterior, pensionată, Consiliul Județean Teleorman a trebuit să-i caute înlocuitor la cârma Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman. După o perioadă scurtă de interimat pe care l-a asigurat Rodica Miloș, a început din nou identificarea unui director, …read more […]

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*