Ole, ole, ole, ole, Antonescu… e președinte!

în Actualitate/Diverse/Politica altfel

Monica Vasilescucrin

Nu a avut șansa să fie candidat la funcția supremă în stat și nici nu mai este șef peste liberali, dar Crin Antonescu (parlamentarul nostru) nu și-a pierdut apelativul de mult iubit şi stimat conducător. PNL Teleorman îl venerează în continuare și îi recunoaște calitatea de președinte al formațiunii, deși Klaus Iohannis are votul membrilor pentru prima funcție de coordonare a partidului încă de la jumătatea anului 2014.

Chiar dacă se dă ascuns și nu mai grăiește de vreme bună și senină, dar nici nu mai figurează pe vreun buletin de vot, Crin Antonescu are locul său la PNL Teleorman, pe frontispiciul sediului de partid, acolo unde este proclamat PREȘEDINTE.

Nici Almăjanu, nici Pîrvulescu și nici… (nu mai știm altă figură proeminentă din PNL-ul județean) nu l-a mai văzut pe Crin călcând pe la biroul din județul care l-a făcut parlamentar, după singura sa vizită, evident, electorală.

Nu știm dacă îndelunga tăcere înseamnă sfârșitul pentru politicianul Antonescu, dar intuim că el nu va pieri curând din sufletul lui Marin și al lui Eugen, pentru că nu-l poți uita ușor pe cel care s-a plimbat cu Dragnea de mână toată campania de la parlamentare și, după ce s-a văzut în pijamale, s-a dus la culcare. Fără ca măcar să spună: ”noapte bună !”

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*