Oameni ai focului din Teleorman, în Grecia – Cine sunt cei patru pompieri cu care ne mândrim

în Actualitate

ISU Teleorman a prezentat: Oamenii cu care ne mândrim, pe cei patru pompieri din Teleorman care au plecat în Grecia pentru a ajuta voluntar la stingerea incendiilor.

„Aceștia sunt cei patru salvatori teleormăneni care, fără să stea pe gânduri, s-au alăturat celorlalți colegi din țară pentru a da o mână de ajutor cetățenilor din Grecia. Împreună sunt o echipă de profesioniști, bine pregătiți, receptivi, care tratează mereu munca cu seriozitate și implicare, răspunzând prompt și operativ la toate misiunile încredințate.

Îi felicităm pentru tot ceea ce fac, zi de zi, cu pasiune, curaj și devotament, reprezentând cu mândrie pompierii militari români! Să vă întoarceți cu toții sănătoși!”, a transmis ISU Teleorman.

Peste 60 de mii de hectare de vegetație au fost distruse de flăcări în Grecia. Țara este lovită de cele mai puternice incendii înregistrate în ultimele 3 decenii. Mii de oameni, atât turiști cât și localnici, au fost evacuați din calea flăcărilor. În lupta cu focul uriaș sunt și peste 100 de pompieri români, dintre care 4 din Teleorman. Ei primesc recunoștința colegilor eleni.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*