liberinteleorman.ro

Florică Ică Calotă: „Mă alătur și eu echipei câștigătoare a premierului Florin Cîțu!”

Deputatul Florică Ică Calotă a anunțat că se alătură echipei lui Florin Cîțu în lupta internă din PNL pentru conducerea partidului. „Cred cu tărie că Florin Cîțu este viitorul Partidului Național Liberal! Am această convingere și mă alătur cu toată experiența mea în echipa câștigătoare”, a spus Calotă, care îl va vota pe actualul premier pentru șefia PNL la congresul din 25 septembrie.

„De astăzi mă alătur și eu echipei câștigătoare a premierului Florin Cîțu!

Partidul Național Liberal a demonstrat în toată istoria lui că este principalul motor în reformarea României.

După 30 de ani de politică, din care 25 în PNL Teleorman, cred că Florin Cîțu este cel care va reuși să ducă România în primele țări Europene, lucru de altfel demonstrat prin creșterea economică fără precedent în primele două trimestre ale acestui an, dar și prin previziunea unei creșteri cu 7,4 % la finalul lui 2021, care plasează România între primele țări din Europa!

Deschiderea fără precedent pe care România o are astăzi față de Comunitatea Europeană și NATO de când Florin Cîțu este premier, modul cum a încurajat firmele românești prin IMM Invest și Agri Invest, dar și toată formarea lui profesională și cariera lui, mă fac să fiu convins că va reuși sa aibă cea mai performantă guvernare.

Nu în ultimul rând îmi pun speranțe că un set de măsuri clare și coerente față de comunitățile locale, prima fiind adoptată, deja, zilele trecute, și-anume posibilitatea accesării de împrumuturi de la Trezoreria Statului cu dobânzi modice și pe termen lung, vor face ca și județul nostru, comunitățile locale, vor avea șansa unei dezvoltări fără precedent.

Cred  cu tărie că Florin Cîțu este viitorul Partidului Național Liberal! Am această convingere și mă alătur cu toată experiența mea în echipa câștigătoare”, a declarat deputatul PNL – Florică Ică Calotă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Cod Portocaliu de vijelii puternice și ploi – HARTA

Următorul articol

Oameni ai focului din Teleorman, în Grecia – Cine sunt cei patru pompieri cu care ne mândrim

Cele mai recente articole de Actualitate