O șoferiță beată și drogată a acroșat două autoturisme staționate, în Alexandria

în Accident/Actualitate/Politie

La data de 20 iulie, a.c., ora 00.50, Poliția municipiului Alexandria a fost sesizată cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Alexandria, județul Teleorman, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate 3 autovehicule.

Deplasați la fața locului, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au constatat faptul că, în timp ce o tânără de 20 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, conducea un autoturism pe strada Ion Creangă, din municipiul Alexandria, ar fi acroșat 2 autoturisme staționate.

În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0.22 mg/l alcool pur în aerul expirat și cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că aceasta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Față de conducătoarea auto, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1885 de lei, conform OUG 195/2002.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive” urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*