O fetiță a fost înghițită de apele pârâului Dâmbrovnic

în Actualitate

inundatii2Carmen Dumitrescu

O situație cu adevărat dramatică s-a petrecut la finalul săptămânii trecute în localitatea Poeni, când la orele prânzului autoritățile au fost anunțate cu privire la faptul că o familie cu trei copii a încercat să traverseze pârâul Dâmbrovnic cu un atelaj tractat de un cal, care s-a răsturnat în apă. În contextul în care debitul pârâului era mult mai mare decât în mod normal, pe fondul precipitațiilor abundate din ultima perioadă, unul dintre copii, o fetiță în vârstă de 3 ani a fost înghițită de ape, fiind de negăsit.
La fața locului s-au deplasat pompieri militari din cadrul Detașamentului Videle iar misiunea de căutare a copilului dispărut s-a efectuat până seara târziu, când din cauza întunericului aceasta a trebuit să fie întreruptă. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au revenit pentru căutări, cu autocamionul, barca și alte ustensile specifice și în zilele de sâmbătă, duminică și luni, însă din păcate, până la această oră nu s-a reușit găsirea fetiței dispărute, cu toate că militarii au extins cercetările până la o distanță de 6 km în aval. Pompierii vor continua cercetările, dar șansele ca fetița să fie găsită în viață sunt infime iar în contextul în care debitul pârâului a crescut și mai mult în ultimele două zile, pompierilor le va fi din ce în ce mai greu să găsească copilul dispărut.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*

Cele mai recente în Actualitate