O femeie a fost găsită noaptea trecută în comă într-o farmacie din Alexandria

în Administratie/Politie

Un apel la numărul de urgență 112 alerta noaptea trecută autoritățile cu privire la faptul că o persoană ar putea fi blocată într-o farmacie din Alexandria. Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență au ajuns la fața locului la puțin după miezul nopții și un echipaj de la descarcerare a deschis cu forța ușile farmacie. Acolo au găsit o femeie în vârstă de 70 de ani, în stare de inconștiență.

Până în acest moment nu există informații clare cu privire la felul în care femeia a ajuns să rămână blocată în farmacie, mai ales că nicio autoritate nu confirmă faptul că ar fi fost angajată acolo. Cu toate acestea, farmacia era încuiată pe interior, iar cheile se aflau în ușă. Totuși, Inspectoratul de Poliție al Județului Teleorman, prin vocea purtătorului de cuvânt, susține că femeia era clientă a farmaciei și că familia acesteia ar fi intrat în panică după ce femeia nu s-a mai întors. Sunt, totuși, voci care pretind că, de fapt, femeia ar fi chiar farmacista.

Știm, însă, cu certitudine că echipajul SMURD ajuns la fața locului a dus-o pe femeie la spital. De la spital aflăm că aceasta a ajuns în comă, cu o tensiune foarte mare și că avea mai multe contuzii. Pe fondul acestei stări critice, personalul Spitalului Județean de Urgență Alexandria și-a declinat competența și a trimis-o pe femeie la Spitalul Municipal București, pentru investigații și tratament.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*