FOTO. La Guruieni, Liviu Dragnea candidează încă pentru Camera Deputaților!

în Actualitatea politică

Pe Liviu Dragnea nimeni nu-l dă jos. Cel puțin, în Teleorman. Și în niciun caz de pe panourile electorale. Sunt ani întregi de când afișele cu chipul liderului pesedist stau pe garduri, iar oamenii nu le rup, dintr-un anumit sentiment, pe care nu mai stăm acum să-l analizăm, fiind cumva inutil.

Și iată că în anul de grație 2019, cei care acum se duc să-și lipească afișele prin comunele județului găsesc pe panouri chipul lui Liviu Dragnea pe materiale electorale fabricate în 2012, când baronul pesedist candida pentru Camera Deputaților.

Un caz de acest fel se poate întâlni în satul Guruieni din Teleorman. Interesant e, totuși, faptul că afișul nu pare să fie din rândul acelora care dănuie peste ani, ci pare să fie lipit de curând de către vreun pesedist zelos, care n-a aflat că dacă Liviu Dragnea mai candidează, cu siguranță că nu va mai urmări să fie deputat. Dar având în vedere că în Teleorman informațiile ajung la oameni destul de greu, excesul de zel e explicabil. Și, de ce nu, amuzant…

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*