liberinteleorman.ro

FOTO. La Guruieni, Liviu Dragnea candidează încă pentru Camera Deputaților!

30 aprilie 2019

Pe Liviu Dragnea nimeni nu-l dă jos. Cel puțin, în Teleorman. Și în niciun caz de pe panourile electorale. Sunt ani întregi de când afișele cu chipul liderului pesedist stau pe garduri, iar oamenii nu le rup, dintr-un anumit sentiment, pe care nu mai stăm acum să-l analizăm, fiind cumva inutil.

Și iată că în anul de grație 2019, cei care acum se duc să-și lipească afișele prin comunele județului găsesc pe panouri chipul lui Liviu Dragnea pe materiale electorale fabricate în 2012, când baronul pesedist candida pentru Camera Deputaților.

Un caz de acest fel se poate întâlni în satul Guruieni din Teleorman. Interesant e, totuși, faptul că afișul nu pare să fie din rândul acelora care dănuie peste ani, ci pare să fie lipit de curând de către vreun pesedist zelos, care n-a aflat că dacă Liviu Dragnea mai candidează, cu siguranță că nu va mai urmări să fie deputat. Dar având în vedere că în Teleorman informațiile ajung la oameni destul de greu, excesul de zel e explicabil. Și, de ce nu, amuzant…

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Universitatea Alexandria învinsă de campioana Universitatea Olimpia Cluj-Napoca

Următorul articol

O femeie a fost găsită noaptea trecută în comă într-o farmacie din Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitatea politică