O autospecială „ultimul răcnet” a ajuns la ISU Teleorman

în Actualitate/Utile

Monica Vasilescu

autospeciala 2Baza Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Teleorman s-a îmbogăţit cu o autospecială pentru lucrul cu apă şi spumă de capacitate mare „ultimul răcnet”. Acest lucru a fost posibil în cadrul celui de-al doilea proiect privind achiziţia de autospeciale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă, implementat de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia”, prin intermediul Consiliului Judeţean Teleorman.

Astăzi, la sediul Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, a avut loc recepţia autospecialei de lucru cu apă şi spumă de capacitate mare – 9000l, în prezenţa autorităţilor judeţene precum: preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Adrian Ionuţ Gâdea, vicepreşedintele CJ, Niculae Zavera, prefectul judeţului, Daniela Carmen Dan, primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, consilierul judeţean Ilie Bălan,  cel care s-a preocupat îndeaproape de proiectul cu fonduri europene, făcând parte din conducerea ADI “Situaţii de Urgenţă Sud Muntenia”.

Autospeciala care face cât patru maşini de tip vechi, în valoare de 1.729.283 lei, a fost redirecţionată Detaşamentului din Roşiorii de Vede, iar de acolo o alta a plecat către Turnu Măgurele, după cum a declarat inspectorul şef al ISU Teleorman, colonel Liviu Sandu Sorinel.

În cadrul unei conferinţe de presă, prefectul Daniela Carmen Dan a prezentat detalii legate de proiectul implementat, vorbind şi despre intenţiile de a îmbunătăţi sistemul de urgenţă cu achiziţionarea de autospeciale pentru a face faţă necazurilor provocate de vremea rea.

La rândul său, Adrian Gâdea a discutat despre o protecţie mai mare şi o gestionare mai bună a situaţiilor de urgenţă, spunând că se va ocupa în continuare de dotarea unităţii care intervine în momente critice. Ambii au mulţumit angajaţilor din administraţia judeţeană pentru interesul acordat şi munca depusă în derularea proiectului.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*