liberinteleorman.ro

O alexăndreancă, la X Factor! Casandra Mustață a luat 4 de DA

25 septembrie 2018

Monica Vasilescu

Un alt mic artist teleormănean a impresionat la X Factor. În a cincea ediție din sezonul 8 al show-lui de la Antena 1, Casandra Mustață, din Alexandria, a cântat melodia “Je t’aime”, interpretată de Lara Fabian. Ea are 22 ani, este ospătăriță la un restaurant din capitala Teleormanului și o persoană extrem de jovială. Felul ei de-a fi și modul interpretării i-au bucurat pe cei patru jurați din emisiune, primind 4 de DA după ce a cântat.

La câteva zile după emisiunea difuzată în seara asta, Vlad Drăgulin și Mihai Bendeac i-au făcut o surpriză Casandrei, au vizitat-o la locul de muncă, în Alexandria. ”Când i-am văzut am simțit un val de emoții puternice. Nu mi-a venit să cred”, a spus concurenta X Factor, calificată în etapa viitoare.

Puteți vedea aici reprezentația Casandriei.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

”Moțul” Consiliului Județean Teleorman – Cristescu Dănuț are bani… de la moț

Următorul articol

Din puțul comunist al gândirii liberalului Gabi Nădrag: „Cine lovește în președintele partidului… lovește Partidul!”

Cele mai recente articole de Actualitate