liberinteleorman.ro

O adolescentă a fost bătută de alte două fete în parcul din Roşiorii de Vede

20 ianuarie 2022
Advertisement

O adolescentă a fost bătută de alte două fete, în parcul din Roşiorii de Vede.

În urma unor imagini apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, din care rezultă că o fată este agresată fizic prin lovire de alte două tinere, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

La data de 20 ianuarie a.c. polițiștii municipiului Roșiorii de Vede s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, constând în aceea că, la data de 19 ianuarie a.c. în jurul orei 13:00 – 13:30 într-un parc din municipiul Roșiorii de Vede, o tânără de 15 ani a fost agresată fizic, prin lovire, de două persoane .

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roșiorii de Vede au identificat cele două agresoare cu vârste de 14, respectiv 18 ani, care au exercitat acte de violență asupra tinerei de 15 ani.

Până la acest moment, partea vătămată nu a depus plângere penală prealabilă, deși a fost informată de polițiștii municipiului Roșiorii de Vede cu privire la termenul legal de 3 luni de depunerea plângerii prealabile.

În prezent polițiștii continuă cercetările în cauză, iar la finalizarea administrării probatoriului, urmează a fi luate măsurile legale care se impun, potrivit IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

OMAGIU dedicat părintelui Sorin Grecu, inițiatorul îndepărtării simbolurilor comuniste, în martie 1990

Următorul articol

Raport: Ce a făcut ITM Teleorman într-un an

Cele mai recente articole de Politie