Nicolae Bădănoiu a dat startul unei campanii umanitare pentru ajutorarea sinistraţilor

în Actualitate

sinistratiCarmen Dumitrescu

Victimele inundaţiilor din acest an vor avea nevoie de mult timp pentru a combate efectele fenomenelor meteorologice extreme petrecute recent. Şi pe lângă timp, ei vor avea nevoie şi de susţinerea celor care au avut norocul de a nu experimenta astfel de situaţii dramatice în acest an. De aceea, primarul oraşului Videle, Nicolae Bădănoiu a luat iniţiativa unei campanii umanitare, cu scopul de a-i sprijini pe sinistraţii din judeţele Argeş, Gorj, Olt, Mehedinţi, Vâlcea şi Teleorman, care trec acum prin cele mai grele clipe ale vieţii lor, după ce apele dezlănţuite au luat cu ele munca lor de-o viaţă. În cadrul demersului umanitar, Bădănoiu face apel la sensibilitatea locuitorilor oraşului Videle, dar şi la sensibilitatea membrilor PSD, considerând că numai o acţiune comună ar putea diminua efectul inundaţiilor asupra celor care au fost, anul acesta, victimele apelor.

Cei care doresc să se implice au posibilitatea de a oferi ajutoare sinistraţilor constând în alimente neperisabile, cereale, articole de uz casnic, materiale de construcţii, articole de cazarmament, mobilier, îmbrăcăminte şi articole de igienă. Acestea pot fi donate la sediul organizaţiei PSD Videle din strada Republicii, nr.7, în clădirea fostei cantine a liceului sau pot cere detalii suplimentare la numărul de telefon 0247.454.000.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*