liberinteleorman.ro

Când nu ai Tel Drum în județ, drumurile… mai răzleț

Advertisement

Monica Vasilescu

poeni2

DJ 701 este unul dintre tronsoanele rutiere importante, deoarece face legătura între opt localităţi din partea de Nord a judeţului Teleorman şi conexiunea cu reţeaua rutieră din judeţul Dâmboviţa. Cu toate acestea, o porțiune considerabilă de drum a rămas de ani buni neasfaltată. Este vorba de 7-8 km de drum, la margine de localitatea Poeni, rămășiță care ar fi în proprietatea județului vecin, ne-a asigurat președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea. ”Drumul aparţine de Dâmboviţa, am vorbit cu preşedintele CJ și a pregătit documentaţia pentru asfaltare”, a declarat Adrian Gâdea.

Cât privește partea județului nostru, Consiliul Judeţean Teleorman și-a făcut ”treaba”. Este de notorietate scandalul care a ținut primele pagini ale ziarelor referitor la proiectul “Reabilitarea DJ 701, limita judeţului Dâmboviţa – Gratia – Poeni – Siliştea – Scurtu Mare – Slăveşti – Ciolăneşti – Zâmbreasca – Dobroteşti, pe o distanţă de 55,45 kilometri”.

Știm cu toții că, în 2011, când administrația era sub coordonarea lui Liviu Dragnea, ca urmare a unui control al Comisiei Europene, s-a depistat cheltuirea fondurilor pentru infrastructură. Atunci, scandalul a dus la oprirea, pentru două luni, a plăților intermediare. Ne amintim, de asemenea, faptul că lucrarea a fost câștigată, în 2009, de firma TelDrum, oferta acesteia fiind cea mai scumpă dintre toate participantele la licitație.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Regele fotbalului românesc – Gheorghe Hagi, la Alexandria

Următorul articol

Nicolae Bădănoiu a dat startul unei campanii umanitare pentru ajutorarea sinistraţilor

Cele mai recente articole de Actualitate