liberinteleorman.ro

Ministrul Dezvoltării, vizită în cel mai subdezvoltat județ

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice si Administrației – Adrian Veștea va avea o vizită de lucru în județul Teleorman, marți, 08 august 2023. Potrivit programului anunțat de Biroul de presă al PNL Teleorman, ministrul va avea mai multe întâlniri și vizite în diverse locații din județ.

Începând cu ora 10.00, Adrian Veștea va vizita șantierul din comuna Drăgănești-Vlașca. Acesta va avea ocazia să se informeze cu privire la stadiul lucrărilor și să discute cu reprezentanții autorităților locale implicate în proiect.

La ora 11.00, ministrul se va deplasa la șantierul stadionului municipal din Alexandria, ale cărui lucrări sunt în întârziere.

Urmează o vizită de lucru la ora 11.30 la șantierul viitorului sediu al Tribunalului Teleorman. Ministrul va avea ocazia să se întâlnească cu reprezentanții instanței și să se informeze cu privire la stadiul lucrărilor și termenele de finalizare.

La ora 12.00, Adrian Veștea va avea o întâlnire de lucru cu primarii teleormăneni la sediul Consiliului Județean Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Toți știau – Raport în Parlament: 3 copii dispăruți de la DGASPC Teleorman

Următorul articol

Schema prin care primăriile primeau fonduri pentru investiții printr-un program inventat de Dragnea

Cele mai recente articole de Actualitate