liberinteleorman.ro

Manifestări sportive pentru vârstnici

28 septembrie 2015
Advertisement
Consiliul judetean TeleormanMiercuri, 30 septembrie, începând cu ora 9,00, Consiliul Judeţean Teleorman va organiza unele manifestări sportive, cu prilejul sărbătoririi „Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstice”.

Evenimentul este dedicat persoanelor de vârsta a treia şi va începe cu un Cros – pentru femei şi bărbaţi, care va avea loc în Parcul Central din Alexandria, pe categorii de vârstă şi va continua cu întreceri de table, şah, remi, care se vor desfăşura la „Clubul Pensionarilor” din incinta Casei de Cultură a municipiului Alexandria.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Eugen Pîrvulescu: Obiectivul meu este câștigarea Consiliului Județean Teleorman

Următorul articol

Elevii din învățământul liceal își dezvoltă competențele digitale prin mijloace inovative

Cele mai recente articole de Actualitate