liberinteleorman.ro

Elevii din învățământul liceal își dezvoltă competențele digitale prin mijloace inovative

28 septembrie 2015

elevi calculator450 de elevi din învățământul liceal teleormănean au continuat, în luna septembrie 2015, programul de formare în cadrul proiectului ”Dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor din învățământul liceal prin mijloace inovative” ID 142344, după cum urmează:

– seria a VI-a – consiliere și orientare școlară – 9 grupe de elevi, programul de formare fiind realizat la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” Alexandria (3 grupe), Liceul Teoretic ”A.I.Cuza” Alexandria (2 grupe), Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Roșiorii de Vede (1 grupă), Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Alexandria (1 grupă), Colegiul Național ”Unirea” Turnu Măgurele (1 grupă), Liceul Teoretic ”Marin Preda” Turnu Măgurele(1 grupă);

– seria a VII-a – consiliere și orientare școlară – 9 grupe de elevi, programul de formare fiind realizat la Liceul Pedagogic ”Mircea Scarlat” Alexandria (2 grupe), Colegiul Național ”Al.D.Ghica” Alexandria (1 grupă), Liceul Teoretic ”Constantin Noica” Alexandria (1 grupă), Liceul Teoretic ”A. I. Cuza” Alexandria (2 grupe), Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” Roșiorii de Vede (1 grupă), C.C.D. Teleorman (1 grupă) și Colegiul Național ”Unirea” din Turnu Măgurele (1 grupă).

La începutul lunii octombrie (3-4 octombrie), încă 225 elevi din liceele teleormănene urmează să parcurgă același program de formare pentru consiliere și orientare școlară.

Proiectul ”Dezvoltarea competențelor digitale ale elevilor din învățământul liceal prin mijloace inovative”, al cărui manager este Alexandra Negrea, este derulat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Asociația de Prietenie Româno-Franceză ROMFRA și SIVECO România SA și are ca obiectiv general susținerea procesului de modernizare a învățământului preuniversitar prin extinderea oportunităților de învățare pentru elevi, vizând dezvoltarea competențelor și îmbunătățirea performanțelor școlare ale acestora, potrivit Luminiței Pințur, expert în comunicare.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Scoruri live

Articolul precedent

Manifestări sportive pentru vârstnici

Următorul articol

O făptură diafană ridică moralul la Primăria Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate