Eugen Pîrvulescu: Obiectivul meu este câștigarea Consiliului Județean Teleorman

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

eugen pirvulescuMoțiunea de cenzură pentru demiterea lui Victor Ponta este actualmente preocuparea de bază a peneliștilor. Aceasta a fost și principala temă de discuție în cadrul conferinței de presă susținută, luni, la sediul partidului, de co-președintele PNL Teleorman, Eugen Pîrvulescu. Liderul liberalilor teleormăneni a vorbit despre relele lui Ponta, prim-ministru despre care opinează că este corupt profund și influențează negativ tot ceea ce înseamnă activitate politică în România.

”PSD are o mare problemă dacă menține în fruntea guvernului un prim-ministru care are probleme cu legea. Pentru noi ar fi important să schimbăm pagina acestei guvernări, care trebuie administrată de oameni competenți și valoroși. Cerem coaliției de Guvernare, domnului Gabriel Oprea și domnului Călin Popescu Tăriceanu, să se dezică de acest guvern, pentru că nu vedem care este interesul național să menții un guvern corupt. Mesajul meu și al colegilor mei liberali este acesta, că mâine mergem în fața Parlamentului, într-un miting de amploare, unde în jur de 500-700 de simpatizanți și membri de partid își vor arăta nemulțumirea și vor manifesta împotriva Guvernului Ponta”.

În altă ordine de idei, întrebat dacă vizează un mandat de parlamentar, Eugen Pîrvulescu a răspuns scurt și la obiect: ”Nu. Obiectivul meu este câștigarea Consiliului Județean Teleorman!”. Despre celelalte candidaturi anunțate recent, cea a lui Eugen Jieanu și a lui Ștefăniță Ciobanu, co-președintele PNL-ului județean a spus că știe la nivel de zvon de aceste intenții de candidatură. ” Nu sunt singurul candidat. Asta este clar. Conform calendarului, am avut un termen limită de depunere a candidaturilor. Sigur, orice membru de partid poate să-și dorească și să ducă o campanie pentru o anumită funcție, orice membru de partid este liber să candideze, numai că sunt niște reguli ale partidului. Noi vom lua în discuție, iar Biroul Politic Județean reunit va decide. Nu ne jucăm cu acest lucru”, a mai afirmat Eugen Pîrvulescu.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*