liberinteleorman.ro

Liviu Neagu: “Am revenit asupra deciziei de retragere a sprijinului pentru Stelică Tălpigă, dar la Izină aveam semnale că vrea să plece la alt partid”

22 octombrie 2014

Liviu-Neagu

Carmen Dumitrescu

Aşa cum ştim, în perioada anterioară, atât Stelică Tălpigă, cât şi Ion Izină au primit din partea PP-DD vestea că li se va retrage sprijinul politic. Buimăciţi, în primă instanţă, de felul în care decurgeau evenimentele, aceştia au refuzat să comenteze pe marginea subiectului, deşi din felul în care se manifestau public reieşea o nemulţumire evidentă.

Timpul a trecut, spiritele s-au domolit, astfel că nimeni n-a mai discutat public soarta politică a celor doi oameni de bază ai PP-DD Teleorman. Totuşi, Liviu Neagu a mai analizat situaţia şi ulterior, astfel că, potrivit lui, Stelică Tălpigă poate să rămână liniştit, pentru că partidul a revenit asupra deciziei iniţiale şi acum el este în continuare unul dintre liderii organizaţiei judeţene. Nu aceeaşi unitate de măsură a fost aplicată lui Ion Izină, despre care, deşi recunoaşte că era o achiziţie importantă a partidului, prin carismă şi cultură, Liviu Neagu spune că au existat semnale mai vechi că ar urma să plece din PP-DD: “Am revenit asupra deciziei de a retrage sprijinul lui Stelică Tălpigă, pentru că am avut unele îndoieli în privinţa loialităţii lui. În ceea ce îl priveşte pe Ion Izină, acolo semnalele au fost ceva mai sigure, astfel că nu am putut să revin asupra deciziei luate în privinţa sa. Oricum, înţeleg că se punea problema să plece la PDL sau PNL şi că se purtau negocieri pe această temă, ceea ce nu putea fi acceptat.”

Potrivit lui Liviu Neagu, poziţia lui Izină din Consiliul Judeţean Teleorman va fi ocupată de următorul membru al PP-DD, ales pe lista de la locale iar anunţul oficial va fi făcut după ce se vor purta discuţiile necesare cu persoana în cauză.

Publicitate


Articolul precedent

Carmen Daniela Dan: “Campania electorală decurge fără probleme în Teleorman”

Următorul articol

Ion Izină sau de ce e contraindicată inteligența în politică

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss