liberinteleorman.ro

UPDATE: Liviu Neagu începe ”curățenia” în PP-DD! Ce aleși l-au supărat?!

17 iulie 2014

Monica Vasilescu

IMG_9588

Secretarul general al Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Liviu Neagu, a venit la Alexandria să critice activul de partid pentru rezultatele dezastruoase de la ultimele alegeri. Joi, într-o conferință de presă, acesta a declarat că este dezamăgit de abordarea unor colegi, stare ce se va vedea în cadrul unei ședințe interne în care va încerca să fie critic și să propună măsuri de sancționare a unor membri fără activitate corespunzătoare.

”Suntem organizația care are cel mai mare număr de viceprimari la nivel național, avem în continuare, scriptic, doi primari, la Trivalea Moșteni și Dobrotești, dar, din păcate, implicarea lor curentă în partid lasă de dorit. Avem un număr mare de consilieri locali și județeni, aproape 100, și o conjunctură politică favorabilă, care ne-a propulsat în postura de a avea un viceprimar la nivelul municipiului reședință de județ, în persoana domnului Lucian Iotu, care este și vicepreședinte în cadrul Biroului Politic Național, dar și la Videle, pe Florin Nedelcu. În ciuda acestor aspecte, rezultatele sunt dezamăgitoare. Astăzi, voi începe analiza de la nivelul consilierilor județeni și aș coborî până la consilierii locali, care s-au angajat în niște competiții electorale pe care nu au putut să le susțină”, a declarat Liviu Neagu.Acesta nu a dorit să dea alte nume de aleși care și-au făcut de cap în partid și au uitat de responsabilități, dar a promis că astfel de curiozități vor fi clarificate după întâlnirea pe care o are cu cei vizați.

Întrebat dacă legăturile de familie pe care le are cu unii aleși (viceprimarul Lucian Iotu – cumnat, consilierul județean Tudor Neagu – tată) îl vor împiedica să-i certe, el a răspuns că, din contră, pe ei îi critică cel mai mult și acest lucru îi face să fie printre cei mai implicați. Mai în glumă, mai în serios, Liviu Neagu a spus că ar trebui să se înrudească și cu alți membri de partid, pentru a da randament. Referitor la rezultatele proaste înregistrate de PP-DD la cele mai recente alegeri, secretarul general al partidului și, totodată, președintele organizației județene din Teleorman, este de părere că procentul mic se datorează, printre altele, lipsei de pe ecrane a postului de televiziune OTV.

UPDATE:  După întâlnire, liderul PP-DD a arătat cu degetul către cei cărora nu le-a plăcut munca de partid. Este vorba despre consilierul local de la Troianul, Laurenţiu Lupu, care a fost exclus din partid, pentru neimplicarea la locale şi europarlamentare, obţinând 15 voturi la nivelul comunei. Sancţionat cu avertisment a fost viceprimarul de la Răsmireşti, Laurenţiu Cazacu, tot din pricina rezultatelor slabe, dar şi Ion Izină, fiindcă nu şi-a îndeplinit sarcinile de purtător de cuvânt al partidului.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

EXCLUSIVITATE. Avocatul inculpaţilor în cazul angajărilor fictive de la DGASPC: “În noaptea aceea, toţi cei duşi la DNA erau obosiţi, stresaţi şi n-au dat declaraţii”

Următorul articol

Citiţi Cartea de vacanţă

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss