liberinteleorman.ro

”Lipscanii”, înhalați de cinematograf

31 mai 2016

Monica Vasilescu

lipscaniBârfe: Vorbește lumea prin târg că marele centru multifuncțional pentru tineri, împrejmuit acum, de alegeri, cu promisiuni mărețe, va lua fața lipscanilor, în sensul în care mica negustorie va fi mutată în altă parte pentru a face loc deosebitului centru de cultură. Negustorii nu știu, încă, dacă aceasta le este soarta și se tem de o schimbare de locație în alt spațiu fără vad. Noi nu ne antepronunțăm cu privire la acest fapt până ce nu avem o informație concretă, așa încât ne permitem doar să le insuflăm o idee celor care proiectează centrul, că dacă tot îndeplinește mai multe funcții, ar putea caza, printre foaiere cu spații de expunere, birouri, spații complementare, sală de conferințe laterală, loja spectatorilor, ceainărie, și o negustorie, luând exemplul elocvent al Casei de Cultură, care e plină de orice, numai de cultură nu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Jandarmeria Teleorman în campania „Donează sânge! Salvează o viaţă!”

Următorul articol

Ervin Zelch: ”Nu poți face schimbarea mult cerută, decât cu oameni noi, care nu sunt împinși în funcții pentru a servi clientela partidului”

Cele mai recente articole de Actualitate