liberinteleorman.ro

Jocurile de noroc, neinterzise în trei orașe din Teleorman

11 aprilie 2024

O nouă lege cu un impact semnificativ asupra industriei jocurilor de noroc din România a fost adoptată. Peste 90% din localitățile țării vor fi acum interzise să găzduiască activități legate de jocurile de noroc, iar amenzile pentru încălcarea acestor reguli vor fi considerabile.

Potrivit noilor reglementări, păcănelele vor fi interzise în numeroase orașe din România. De exemplu, în Teleorman, pasionații de jocuri de noroc vor mai putea juca doar în Alexandria (40.390 locuitori), Turnu Măgurele (19.597 locuitori) și Roșiori de Vede (22.294 locuitori), acestea fiind localitățile care au, oficial, peste 15.000 de locuitori. Conform proiectului adoptat, spațiile comerciale care găzduiesc jocuri de noroc, în special cele cu sloturi, trebuie să fie situate în unități administrativ-teritoriale cu o populație de peste 15.000 de locuitori.

Această măsură are scopul de a reglementa și de a reduce impactul jocurilor de noroc în comunități mai mici, protejând astfel populația vulnerabilă. Cu toate acestea, schimbările vor fi resimțite nu doar de industria jocurilor de noroc, ci și de către operatorii și jucătorii din întreaga țară.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Ștrandul Vedea se redeschide. Cât costă biletul

Următorul articol

CSM Alexandria a câștigat trofeul Ligii I la baschet

Cele mai recente articole de Actual