liberinteleorman.ro

CSM Alexandria a câștigat trofeul Ligii I la baschet

11 aprilie 2024

Astăzi, la Sala Agronomia din Capitală, a avut loc al doilea meci al finalei Ligii I feminine de baschet.

CSM Alexandria, echipă condusă de Mădălin Piperea și Călin Voicu, de pe banca tehnică, s-a impus în fața gazdelor de la CSU Agronomia București cu scorul de 66-46, după un meci controlat autoritar. Victoria din fieff-ul studentelor este mai clară decât cea de pe teren propriu, din primul meci al finalei.

Astfel, cu scorul general de 2-0, CSM Alexandria a câștigat seria unică a celui de-al doilea eșalon valoric, primind, drept recompensă, un superb trofeu din partea Federației Române de Baschet.

Nicoleta Lungu a reușit 24 de puncte și 8 recuperări, având un indice de eficiență excepțional, de +23. Mihaela Mazilu a fost campioana paselor decisive, terminând acest meci cu 11 assist-uri.

Se cuvine să amintim întregul lot de jucătoare care au contribuit la acest succes la diferență clară, de 20 de puncte, în deplasare:

Alexia Oană, Nicoleta Lungu, Mihaela Mazilu, Cătălina Crăciunescu, Alexia Babadac, Mihaela Burcică-Mihai, Aleksandra Petrova, Ioana Bica, Diana Nica, Angelica de Jesus, Carmen Bitcău și Ioana Velcea. Fetele de la CSM Alexandria au reușit și performanța de a termina neînvinse competiția, bifând 20 de succese consecutive, în sezonul regulat și în fazele de play-off, a anunțat clubul.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Jocurile de noroc, neinterzise în trei orașe din Teleorman

Următorul articol

Vera Mitran a fost numită prefect de Teleorman

Cele mai recente articole de Sport